Advertisement

Φωτια Αχαια - Φωτιά στην Αχαΐα: Μεγάλες διαστάσεις η πυρκαγιά στα Σαγέικα! : Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.

Φωτια Αχαια - Φωτιά στην Αχαΐα: Μεγάλες διαστάσεις η πυρκαγιά στα Σαγέικα! : Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. «στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα και συγκεκριμένα στην περιοχή στροφυλιά και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία.

ΦΛΑΣ ΣΤΗΝ «ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ» ΑΧΑΙΑ ΚΛΑΟΥΣ: ΕΝΑ EVENT ΚΟΝΤΡΑ ...
ΦΛΑΣ ΣΤΗΝ «ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ» ΑΧΑΙΑ ΚΛΑΟΥΣ: ΕΝΑ EVENT ΚΟΝΤΡΑ ... from images32.inewsgr.com
Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Με την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά της τετάρτης είχε επιφορτιστεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη.

Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν.

«στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα και συγκεκριμένα στην περιοχή στροφυλιά και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Φωτιά στη δυτική Αχαΐα - Επιχείρησαν και εναέρια μέσα ...
Φωτιά στη δυτική Αχαΐα - Επιχείρησαν και εναέρια μέσα ... from www.patrisnews.com
Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα και συγκεκριμένα στην περιοχή στροφυλιά και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό.

Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα. «στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό.

H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό.

Φωτιά ΤΩΡΑ - Περιφερειάρχης Αχαΐας: Δραματική κατάσταση ...
Φωτιά ΤΩΡΑ - Περιφερειάρχης Αχαΐας: Δραματική κατάσταση ... from i0.wp.com
Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Με την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά της τετάρτης είχε επιφορτιστεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας.

«στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα.

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα και συγκεκριμένα στην περιοχή στροφυλιά και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. «στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη.

Posting Komentar

0 Komentar